De Vrijheid

Over ons

Gewoon DOEN

Gewoon DOEN

Op deze prachtige locatie in de natuur ervaar je de rust, beleef je de vrijheid en maken we tijd voor jou. Want wie ben jij? Wie was jij? En wat maakt jou Uniek? Waar liggen je interesses en hoe kunnen we je dat extra stukje levensvreugde bieden wat jij verdiend?

Bij ons is er de vrijheid om jezelf te zijn. Hier kun je even vergeten dat je dingen vergeet en gaan we gewoon genieten en bieden we een luisterend oor. Jij hebt de regie en wij bewegen met je mee, halen eruit wat erin zit. We gaan ontdekken wat je bezig houdt en laten je voelen dat je nuttig bent; kortom “gewoon DOEN”. Want als jij straalt, stralen wij met je mee.

Wij zorgen voor U

Een klein vast team die aandacht, positieve zorg op maat en humor hoog in het vaandel heeft staan staat klaar om u te ont moeten.

We hebben ook extra aandacht voor de mantelzorgers. Maandelijks draaien we de rollen eens om en verrassen de cliënten hun verzorgers met een zelfgemaakt diner.

Ik neem graag uitgebreid de tijd om U te leren kennen en te zoeken naar datgene wat het best bij U aansluit.

Er zijn verschillende regelingen beschikbaar om deze daginvulling te financieren en we helpen U graag bij het verkrijgen ervan.